Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PRODUK KESIHATAN TENAGA BATIN ANDA!!

PRODUK KESIHATAN LELAKI ONLINE PALING MURAH DAN PENGHANTARAN YANG PANTAS!!

WHY BUY FROM US

Setiap pembelian akan dihantar menggunakan Pos Laju oleh Pos Malaysia. Ini bagi menjamin barangan anda selamat sampai ketangan anda.

Kos penghantaran bergantung pada negeri dan berat. Kebiasaannya adalah RM 6 bagi semenanjung Malaysia, RM 8 bagi Serawak dan RM 9 bagi Sabah. Bagi pesanan yang melebihi RM100, kos penghantaran adalah percuma. Penghantaran mungkin mengambil masa antara 1-5 hari berkerja bergantung pada kawasan penghantaran.

Setiap pesanan anda akan dibalut dengan kemas dan isi kandungannya dirahsiakan. Jadi segala pembelian anda, hanya anda dan saya yang tahu. Rahsia anda adalah keutamaan kami.

Pesanan yang dibuat pada hari ini akan dipos pada hari berkerja berikutnya. Ini bermaksud jika anda membuat pesanan dan bayaran pada hari rabu, maka kami akan pos berangan anda pada hari khamis(hari berkerja), jika khamis tersebut cuti maka berangan akan dipos pada hari berkerja berikutnya

Setiap produk yang anda pesan, pihak kami akan memeriksa kualiti dan keadaan produk sebelum menghantarkannya kepada anda. Jadi atas faktor-faktor kesihatan dan kebersihan, segala produk yang dijual tidak boleh ditukar kembali.