Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PRODUK KESIHATAN TENAGA BATIN ANDA!!

PRODUK KESIHATAN LELAKI ONLINE PALING MURAH DAN PENGHANTARAN YANG PANTAS!!

VES BREAST PUMP RM250

JIKA anda seorang wanita pastinya akan dikaitkan dengan rupa paras,

bentuk badan dan juga saiz payudara anda . Namun jika anda mempunyai

saiz payudara kecil menyebabkan wanita akan merasa rendah diri dan

kurang berkeyakinan. Sebut nama lelaki, mana yang tidak suka kepada

bahagian payudara wanita. Kaum Adam ini mempunyai selera yang berbeza-beza

tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.

"Payudara (buah dada) mestilah “MANTAP, PEJAL DAN MENAWAN"

barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Sebagai wanita ingin memiliki buah dada yang besar, pejal dan montok.

Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang

mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli?

Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu

tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk

menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

Dengan VES BREAST PUMP dapat menyelesaikan cara membesarkan payudara wanita.

(PAM PAYUDARA) impian anda akan tercapai !!!

(PAM PAYUDARA) merealisasikan IMPIAN ANDA

    - Suami pasti sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan

yang membuat mereka tidak sabar pulang dari pejabat

- Semua orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, kerana ANDA

kelihatan begitu menawan.

- Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang sangat

berlainan dan anggun.

- Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya

CUKUP MEMPERSONA, tegang dan mantap.

- Tahap keyakinan diri anda meningkat kerana saiz payudara kecil

anda dan mempunyai pam payudara yang banyak "membantu" anda dalam

penjagaan bentuk tubuh badan

KEPUASAN ANDA

Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan,

selamat dan berkesan untuk cara membesarkan payudara dalam masa yang

singkat tanpa kesan sampingan. Selain tiada kesan sampingan pam payudara

ini digunakan untuk memontokkan dan membesarkan payudara yang kecil dengan

keputusan yang cepat dan kelihatan pejal. VES BREAST PUMP ini dapat mengekalkan

bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

KENAPA VES BREAST PUMP TERBAIK

    - Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya

tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja)

* Lihat tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah dapat

suction (tarikan) yang kuat.

* Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.

* Pistol Grip Pump sangat tahan lasak ( pelaburan yang menguntungkan).

* Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak ada lapisan

getah yg boleh rosak ( quality export di pasaran U.K.).

* Cup dijamin tidak retak, (lifetime warranty - untuk kegunaan biasa

bukan sebab kecuaian kerana terjatuh).

* Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D.

Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk

beli cup tambahan lagi.

SOALAN LAZIM TENTANG PAM PAYUDARA

1. Adakah produk ini berkesan?

Ya, produk ini memang berkesan. Kami mempunyai ramai pelanggan yang telah

menggunakan breast pump di Malaysia. Breast Pump juga di jual di UK, USA,

Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia.

Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat

hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan ves breast pump,

hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi.

Selain dari keadah mengurut, breast pump adalah keadah tradisional yang di syorkan

oleh majallah MIDI keluaran november 08 sebagai alat

untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.

2. Bagaimana saya ingin membeli produk anda. Ada tak agen di tempat saya?

Produk kami hanya dijual secara online. Perniagaan online telah mula

mendapat tempat di hati rakyat Malaysia kerana ia mudah, menjimatkan dan peribadi.

Dengan menjual secara online saya telah dapat menjimatkan kos pengendalian

saya dan dapat memberi kepada anda harga yang jauh lebih murah dari pasaran.

Bayangkan sewa untuk pejabat, kos iklan, kos untuk agen dan lain-lain kos.

Produk akan kami hantar pada anda dengan poslaju.

Kami ada bukti penghantaran dan pelanggan juga ada bukti penerimaan.

3. Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?

Saya akan beri anda 3 cup. Cup pertama untuk payudara saiz a-b.

Cup kedua untuk saiz payudara b-c. Cup ketiga untuk saiz payudara c-d.

Jaminan saya jika cup yang paling besar masih kecil untuk payudara anda.

CARA PENGGUNAAN VES BREAST PUMP

    - Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda.

Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang.

Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.

    - Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre

(payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian

tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan.

Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah

memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk).

    - Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump

dan anda rasa sakit,tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda

dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Jika tekanan berkurang,

(angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan.

Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit.

Tukar ke payudara sebelah.

    - Disyorkan 2 kali sehari , setiap sesi hanya 15 hingga 20 minit sahaja.

    - Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil

ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan

   - Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam

(setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)

Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.

    - Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara

anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz

cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.

    - Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.

HASIL KAJIAN TENTANG WANITA

    * 70% wanita diMalaysia (terutamanya Melayu) mengutamakan pakaian dan

hiasan rumah daripada penjagaan badan.

* 65% wanita di Malaysia cepat kelihatan tua ketika berumur meningkat 40 tahun.

* 80% wanita di Malaysia akan mula gelisah dan sedar apabila kekasih ,

tunang, suami mereka beralih kepada wanita lain.

* Mereka menganggap payu dara ( buah dada ) adalah anugerah yang tidak

boleh dibesarkan, dan membiarkan begitu sahaja (kecil).

* Wanita yang mempunyai anak cepat layu atau kendur atau lisut apabila

payudara mereka tidak dijaga.

* Wanita sedar bahawa semua lelaki sangat suka akan kecantikan payu dara

mereka tetapi mereka DEGIL dan TIDAK mahu menjaganya dengan baik.

TESTIMONI PENGGUNA

Saya telah menggunakan breastpump selama 3 bulan dan saya sangat

puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini....

Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."

Puan Irma (Segamat)

Dulu saya mempunyai saiz payudara yg kecil…bila dah jumpa VES BREAST PUMP ,

dalam masa 2 bulan lebih je saya dapat saiz payudara yang sesuai..

Zaiton (KB)

0